Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

«ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ» ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΟΥΡΟΣ-ΖΑΛΟΓΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΕΝΤΖΟ


Από σήμερα το βράδυ, είναι οριστικό, ο καθηγητής Πανεπιστημίου (έχει διδάξει ανθρωπογεωγραφία, πολιτισμική γεωγραφία, δημογραφία και διδακτική των ανωτέρω κλάδων στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο των Παρισίων, Λουξεμβούρκο κ.α και στα ελληνικά πανεπιστήμια Αιγαίου, Θεσσαλίας Ιωαννίνων, διδάσκει επίσης «Πόλη και Τέχνη» στο λαϊκό Πανεπιστήμιο) Γιάννης Ρέντζος είναι υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζα. Το όνομα του συνδυασμού του οποίου ηγείται έχει την ονομασία «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ» ΠΡΕΒΕΖΑ- ΖΑΛΟΓΓΟ- ΛΟΥΡΟΣ, με το σύνθημα: «Μια άλλη πόλις θα γενεί καλύτερη από αυτή…».
Την υποψηφιότητα του Γιάννη Ρέντζου στηρίζουν οι συνιστώσεις του Σύριζα, ανένταχτοι αριστεροί και ανεξάρτητοι δημότες, του νέου διευρυμένου δήμου Πρέβεζας. Ασφαλώς είναι μια ισχυρή υποψηφιότητα, που μπορεί να διεισδύσει σε όλους τους κομματικούς χώρους. Όσο για το βιογραφικό του Γιάννη Ρέτζου, βαρύ σαν ιστορία… Ένας καλλιεργημένος πνευματικά άνθρωπος, που γνωρίζει πως μία πόλη μπορεί να γενεί- όπως χαρακτηριστικό είναι και το σύνθημα του συνδυασμού του- καλύτερη από αυτή. Έχει γνώσεις, έχει εμπειρία, έχει αγάπη για την Πρέβεζα, μένει να δούμε και ποιοι θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, στο διευρυμένο δήμο Πρέβεζας.
Ένα ακόμη σύνθημα που υπάρχει στο φυλλάδιο (που έχει ήδη κυκλοφορήσει του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Γιάννη Ρέντζου, είναι: «ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ και των Ενωμένο Δήμο- Πρέβεζας- Λούρου- Ζαλόγγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου