Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτυχημένη Ημερίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου, με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» αρμοδιότητας του ΕΦΕΤ, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007, την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, στο Επιμελητήριο Πρέβεζας.
Παράλληλα, αναπτύχθηκε μια προβληματική γύρω από την συμβολή των σεμιναρίων αυτών στη βελτίωση της τεχνογνωσίας και ειδίκευσης της γνώσης που πρέπει να παρέχεται στους επαγγελματίες του κλάδου ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στο σύγχρονο και ολοένα μεταβαλλόμενο τεχνολογικά περιβάλλον. Ως εκ τούτου, αξιολογήθηκε θετικά η συμβολή των παραπάνω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία σε όλο και περισσότερα γνωστικά αντικείμενα.
Στην ημερίδα παρευρέθηκε ως ομιλητής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Κος Νταλαμάγκας Λεωνίδας, ο Υπεύθυνος του Παραρτήματος ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου Κος Μάκης Σπυρίδων, ο Προϊστάμενος του ΕΦΕΤ Ηπείρου Κος Ζήκος Μιλτιάδης και ο Προϊστάμενος του Παραρτήματος ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Ηπείρου Κος Πανακούλιας Στέφανος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου