Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Στην ανακοίνωση της ονομασίας του συνδυασμού του προχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Αργύρης


Στην ανακοίνωση της ονομασίας του συνδυασμού του προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Αργύρης κι ενώ ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομα που θα είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στο νομό Πρέβεζας από το συνδυασμό του. Αναλυτικά ο κ. Αργύρης υπογράμμισε: Ανακοινώνουμε σήμερα στις Ηπειρώτισσες και στους Ηπειρώτες το όνομα και το σήμα του συνδυασμού μας.
Επιλέξαμε την παρουσίασή του με μία απλή ανακοίνωση καθώς θέλησή μας είναι η προεκλογική περίοδος να εξελιχθεί με απόλυτο σεβασμό στους πολίτες και τη μεγαλύτερη δυνατή επίγνωση της οικονομικής συγκυρίας που ζει η πατρίδα μας.
Για το λόγο αυτό θα αποφύγουμε περιττές εκδηλώσεις και δαπάνες που δεν κινούνται στην κατεύθυνση της αντιπαράθεσης θέσεων και επιχειρημάτων.
Εμείς επιθυμούμε έναν προεκλογικό αγώνα διαλόγου και αναζήτησης αξιόπιστων λύσεων για το μέλλον του τόπου μας.
Πιστεύουμε απόλυτα σε αυτό που λέει ο λαός μας ότι «μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις» και οι εικόνες του τόπου μας αποδεικνύουν τις άπειρες δυνατότητες της Ηπείρου για Ανάπτυξη, Δημιουργία και Πρόοδο.
Αυτός είναι ο στόχος μας , αυτή είναι η δέσμευσή μας.
Πιστεύουμε ότι η Ήπειρος , ο τόπος μας, μπορεί με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετής Περιφερειακής Διοίκησης, να αλλάξει σελίδα και να πάει Μπροστά.
Με όραμα, πρόταση και ρεαλισμό.
Με θέληση, δουλειά και διαφάνεια
Κοιτάμε την Ήπειρο στα μάτια
Και ……..Κοιτάμε Μπροστά…

ΗΠΕΙΡΟΣ. ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ

ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Δίνουμε σήμερα ταυτότητα στη συλλογική μας προσπάθεια και στόχος μας είναι να δώσουμε ποιότητα και στην προεκλογική περίοδο με σεβασμό στους πολίτες και ουσιαστική παράθεση και αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων για την Ήπειρο που θέλουμε.




Στα πλαίσια της διαφάνειας και της λογοδοσίας που πιστεύουμε, ο επικεφαλής του Συνδυασμού και Υποψήφιος Περιφερειάρχης , κ. Βαγγέλης Αργύρης, δημοσιοποιεί σήμερα το σύνολο τόσο των περιουσιακών του στοιχείων όσο και της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένης και τη δήλωσης «πόθεν έσχες» που έχει καταθέσει στα αρμόδια όργανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η ενέργεια αυτή , θεωρούμε, ότι αποτελεί υποχρέωση όλων όσων διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας, για να μπορέσουμε να χτίσουμε μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία και να δώσουμε την πραγματική αξία και ουσία της πολιτικής ως διαδικασία έμπνευσης, δημιουργίας και προσφοράς.
Πρέπει όλοι οι πολίτες να γνωρίζουν «πως μπαίνουν και πως βγαίνουν» από την πολιτική όσοι διεκδικούν την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου