Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αργυρό μετάλλιο για την Εθνική Εφήβων Βόλεϊ. Καλύτερος λίμπερο της διοργάνωσης ο Δημήτρης Ζήσης του Α.Ο. Πρέβεζας


Τo αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα των Εφήβων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που φιλοξενήθηκε στη Νέα Δοϊράνη της FYROM.

Με την Εθνική ομάδα των Εφήβων αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Ζήσης του Α.Ο. Πρέβεζας, ο οποίος αναδείχτηκε καλύτερος λίμπερο της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης από τη Σερβία με 3-1 (25-13, 18-25, 25-22, 25-20).Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Τουρκία, που νίκησε στον «μικρό τελικό» τη Βουλγαρία με 3-1 (25-22, 25-16, 20-25, 25-23).Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καραβιδόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε: Για μένα αυτό το μετάλλιο είναι χρυσό. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε αυτή τη διοργάνωση υπερέβαλαν εαυτό. Θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά πως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα και πως έχω για αθλητές μου τα συγκεκριμένα παιδιά. Αυτή η ομάδα, που προετοιμάστηκε με λίγα άτομα και αρκετά προβλήματα, χρειάζεται ιδιαίτερης προσοχής.
ΕΛΛΑΔΑ (Καραβιδόπουλος): Δρογκάρης, Παλέντζας, Μαυροβουνιώτης, Κοκκινάκης, Γάτσης, Κυριακίδης, Ζήσης (λ.), Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Τζιουμάκας.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1.Σερβία
2.ΕΛΛΑΔΑ
3.Τουρκία
4.Βουλγαρία
5.Μαυροβούνιο
6.Βοσνία Ερζεγοβίνη
7.FYROM
8.Ρουμανία
9.Αλβανία
10.Μολδαβία
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΣΑΚΚΟΣ
Preveza sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου