Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

O Ντίνος Γιαννακός και η αγάπη του για το τραγούδι.


Από πολύ μικρός, ασχολείται με τη μουσική, ολοκλήρωσε ανάλογες σπουδές στην Κέρκυρα.Εχει γράψει υπέροχη μουσική, υπέροχους στίχους και έχει την αποδοχή μεγάλης μερίδας του κόσμου της περιοχής μας. Σας θυμίζω ότι πέρυσι το καλοκαίρι του 2009 πραγματοποίησε συναυλία στο BLAZE και γέμισε αυτό τον τεράστιο χώρο. Συνεργάζεται και με άλλους Πρεβεζάνους μουσικούς,κάνουν συναυλίες από κοινού, έχι πραγματοποιήσει συναυλίες και σε περιοχές πέραν του νομού της Πρέβεζας κι έχουμε την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα εεξαιρετικό μουσικό. Δε ξέρω αν έχει μεταδοτικότητα η ασθένεια τελευταία, από διάφορα blogs να καταφέρονται εναντίων καλλιτεχνών της Πρέβεζας ή αν είναι κακόγουστη μόδα, αυτό που γνωρίζω είναι ότι δε πετυχαίνουν τίποτα και απεναντίας κερδίζουν ακόμα μεγαλύτερη συμπάθεια από τον κόσμο. Εμείς κόντρα σε ανώνυμες επιθέσεις, βγαίνουμε μέσα από το ΔΕΛΦΙΝΙ και εκφράζουμε τις προσωπικές μας απόψεις- που μπορεί κανείς να συμφωνεί ή διαφνεί- χωρίς να ξεκατινιάζουμε... Στηρίζουμε την τοπική δημιουργία και τον τοπικό πολιτισμό. Πρόταση σε κατίνες- bloggers: αφού εξαντλύσετε τους μουσικούς της περιοχής μας, ξεκινήστε μετά με τα θέατρα κ.ο.κ.
Γνωρίζω τα έργα σου γνωρίζει πως νομίζεις ΄΄οτι ζεις, όμως μοιάζεις με ένα απέραντο κενό, ξύπνα λοιπόν για να στηρίξεις αυτά που μας απόμειναν πριν πάνε κι αυτά, εκεί που οι κενές και υστερόβουλες παραφωνίες θέλουν να μας πάνε. Στηρίξτε την τοπική δημιουργία και τον τοπικό πολιτισμό...

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς... ΔΕΛΦΙΝΟΣ για τους λίγους...

1 σχόλιο:

  1. Το μπλογκ "Τα κουνάβια της Πρέβεζας" από την πρώτη στιγμή που βγήκε στην μπλογκόσφαιρα και από την πρώτη του ανάρτηση στάθηκε κριτικό απέναντι σε όσα συμβαίνουν στην πόλη μας.
    Επειδή όλοι μας ζούμε στην ίδια μικρή κοινωνία, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, γνωρίζουμε τα πρόσωπα και τις καταστάσεις έχουμε την κακή συνήθεια να χτυπάμε ο ένας την πλάτη του άλλου και μεταξύ μας να ευλογούμε τα γένια μας.
    Θεωρούμε ότι αν θέλουμε να είμαστε σωστοί με τον εαυτό μας και αγαπάμε πραγματικά την πόλη μας και τον πολιτισμό θα πρέπει να είμαστε κριτικοί και σκληροί με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ίσως στο συγκεκριμένο άρθρο να είμασταν λίγο πιο "κακοί" απ' ότι θα έπρεπε. Ωστόσο η κριτική δεν είναι προσωπική. Δεν έχει να κάνει με το άτομο αλλά με τον "κακό" μουσικό που κρίνουμε.
    Μπορεί να θεωρούν κάποιοι ότι "ξεκατινιαζόμαστε" χωρίς λόγο πίσω από την ανωνυμία του μπλογκ. Δεν μας ενοχλεί να μας κατηγορόυν για ότι νομίζουν. Αυτό που για εμάς έχει σημασία είναι να θεωρούμε ότι εμείς είμαστε σωστοί, αντικειμενικοί και όταν κριτικάρουμε κάτι να μην στεκόμαστε στις προσωπικές φιλίες, συμπαθειες ή εμμονές αλλά στην ουσία. Ανεξάρτητα από το αν είναι Πρεβεζάνος, Κερκυραίος ή Αθηναίος κάποιος καλλιτέχνης, εμείς στεκόμαστε στην τέχνη του και αυτή κρίνουμε, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή και η Πρέβεζα θα έχει καλλιτέχνες που θα μας κάνουν περήφανους που κατάγονται από την πόλη μας.

    Τα Κουνάβια της Πρέβεζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή