Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Σκοτεινιασμένες απόψεις, προσπαθούν να μας βγάλουν έξω από την πόλη.Respect στον Κώστα Αντύπα και την πορεία του στην τέχνη!


Ακόμα κι αν δεν αρέσει σε κάποιον ο Κώστας ο Αντύπας, που μπορεί να ξύπνησε μια κακή πρωία και να είπε δεν τον γουστάρω τον Αντύπα. Είτε από φθόνο, ζήλεια κλπ, οφείλει να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό. Διότι είναι ένα παιδί που ποτέ δεν έχει προκαλέσει, δεν έχει διαβάλλει κλπ, έχει αδαμάντινο χαρακτήρα, είναι γνήσιος! Ένα παιδί που προβάλλει την Πρέβεζα, κάνει καριέρα στο πανελλήνιο και είναι μόνιμος κάτοικος Πρέβεζας, έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά μουσικούς, άνθρωπος της συνεργασίες, συμμετείχε και σε άλλα πολιτιστικά σχήματα, θεατρικά κλπ. Δηλαδή το να υπαινιχθείς με υστερόβουλη αναφορά απέναντι στην προσπάθεια του Κώστα, πρέπει να είσαι τουλάχιστον ψυχικά προβληματικός, δεν εξηγείται αλλιώς! Διάβαζα το εμετικό κείμενο του blog και έφριξα! Αγανακτισμένος λέει, εγώ τον χαρακτηρίζω έναν άνθρωπο με μακροχρόνια σεξουαλική αποχή. Πήγαινε να εκτονωθείς αλλού, έστω στον αγοραίο έρωτα, ακόμα κι αν έχεις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις-διότι μόνο αντρίκιο δεν είναι να βρίζεις πίσω από την ανωνυμία. Για το παιχνίδι που σου παίξανε οι ορμόνες σου και οι θηλυκές υπερτέρησαν των αρσενικών στον οργανισμό σου, δε σου φταίει ο Κώστας ή ο Τάδε και ο Δείνα;
Για τον φίλο Κώστα Αντύπα θα γράψω το εξής: «Κώστα από το μικρή μου πόλη, ψέματα σου λένε όλοι» πάμε να μας βγάλουν έξω από την πόλη, σκοτεινιασμένες απόψεις. Από μας και όλον τον κόσμο, είχες, έχεις και θα έχεις ένα τεράστιο Respect και επίσης: Καλή επιτυχία στη νέα σου δουλειά, που από ότι γνωρίζουμε είναι στα σκαριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου