Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑΣΤΑΣ



Αγαπητοί Δημότες του νέου Δήμου Πάργας,


Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, οι πολίτες του Δήμου Φαναρίου μας εμπιστεύτηκαν την Διοίκηση του Δήμου. Ως Δημοτική Αρχή επιτελέσαμε σημαντικό έργο, το οποίο δεν είχαν δει οι συνδημότες μας τα προηγούμενα χρόνια. Αναλάβαμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο στόχος μας ήταν να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες των συνδημοτών μας, ώστε σήμερα με σιγουριά να γνωρίζουμε ότι ανταποκριθήκαμε στους υψηλούς στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής.

Γνωρίζω ωστόσο, ότι πάντα υπάρχουν κενά και παραλείψεις. Στην βελτίωση της καθημερινότητας, στην εξυπηρέτηση των πολιτών, στην άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες συνθήκες, στην υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων, στην κάλυψη των αναγκών για τις οποίες ευθύνεται ο Δήμος.

Μέσα από τα τέσσερα αυτά χρόνια που διοικήσαμε τον Δήμο, γνωρίσαμε πολύ καλύτερα τις ανάγκες των κατοίκων και του τόπου. Αποκτήσαμε εμπειρία, η οποία είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Με αίσθημα υψηλής ευθύνης, με τη σιγουριά που μου δίνει η προτροπή των φίλων και συνεργατών μου, με τη γνώση του έργου που έχει επιτελέσει η παρούσα Δημοτική Αρχή αλλά και την εμπειρία που έχω πλέον, με την αγωνία για το μέλλον του τόπου στην κρίσιμη συγκυρία που διανύει η Ελλάδα, με τις σκέψεις και το όραμα που έχω για τον ενιαίο Δήμο Πάργας, τον τόπο όπου μεγάλωσα και έχω την τύχη να γνωρίζω πολύ καλά, αποφάσισα να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου Πάργας.

Ανακοινώνω σήμερα επίσημα το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο δίνω το παρόν στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Η «Δημοτική Ενωτική Πορεία» απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου Πάργας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε στην επόμενη τετραετία να πετύχουμε, καταβάλλοντας το μέγιστο των προσπαθειών μας, χωρίς να αφήσουμε ίχνος ευκαιρίας ανεκμετάλλευτο.

Αναλαμβάνω την δέσμευση, όπως έκανα και την τετραετία που μας πέρασε, να υπηρετήσω με πάθος, θέτοντας τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Δημότη. Η πόρτα του γραφείου μου ήταν και θα είναι ανοικτή σε κάθε αίτημα, σε κάθε παράπονο και κάθε ανάγκη, όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Δεν υπάρχουν περιθώρια υστέρησης. Ο νέος ενωμένος Δήμος Πάργας έχει τις προϋποθέσεις να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, έχουμε την δυνατότητα να οδηγήσουμε την Πάργα στο μέλλον με αξιώσεις, να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε. Ο αγώνας για ανάπτυξη, δημιουργία και ευημερία είναι διαρκής, επίπονος και επίμονος.

Όλοι μαζί μπορούμε.



Ο Δήμαρχος Φαναρίου και Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας



Νάστας Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου