Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ‘’ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ’’


Είναι τιμή να μας εκπροσωπεί ο Νομάρχης Πρέβεζας»,
τόνισε ο Βαγγέλης Αργύρης
Απάντηση σ΄ αυτούς που μιλούν για αποκλεισμό των Νομαρχιακών Συμβούλων από το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας έδωσαν τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Βαγγέλης Αργύρης, όσο και ο Νομάρχης Πρέβεζας κ. Βασίλης Ιωάννου κατά την πρόσφατη συνάντηση τους στη Νομαρχία Πρέβεζας παρουσία Νομαρχιακών Συμβούλων αλλά και υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων.
Η επίσκεψη του Βαγγέλη Αργύρη, αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις αλλά κυρίως απαντήσεις σε αυτούς που προέβλεπαν ρήξη στις σχέσεις του Υποψήφιου Περιφερειάρχη με τον Νομάρχη Πρέβεζας Βασίλη Ιωάννου και τους Νομαρχιακούς Συμβούλους της παράταξης του.
Πέραν της ανακοίνωσης για την τοποθέτηση του Βασίλη Ιωάννου ως εκπροσώπου της παράταξης «Ήπειρος, τόπος να ζεις» που είναι η καλύτερη απάντηση στην σχετική φημολογία για αποκλεισμούς συνεργατών του από το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας, ο ίδιος ο Βαγγέλης Αργύρης ήταν και στην τοποθέτηση του κατηγορηματικός, δηλώνοντας ότι σε όλη του την πολιτική διαδρομή δεν έχει απορρίψει πότε ανθρώπους με τους οποίους τον συνδέουν κοινοί αγώνες και κοινή πορεία. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά τόνισε, στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την Ήπειρο, τους χρειάζομαι όλους και δεν περισσεύει κανείς, πολύ δε περισσότερο άνθρωποι, που αφήνουν πίσω τους ένα σημαντικό έργο για το νόμο και την Ήπειρο, όπως είναι ο Νομάρχης και οι συνεργάτες του.
Από την δίκη του πλευρά ο Βασίλης Ιωάννου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν ούτε πικρίες, ούτε παράπονα τονίζοντας ότι και να ήθελε κάποιος δεν θα μπορούσε να αποκλείσει στελέχη μιας παράταξης που σε δύσκολές εποχές, έδινε μόνο νικηφόρες μάχες για την Αυτοδιοίκηση, την Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και αποτελούσε την μοναδική φωνή αντίστασης σε ολόκληρη την Ήπειρο και απέναντι στον Καχριμάνη, όταν λειτουργούσε ως εκπρόσωπος των Κυβερνήσεων Καραμανλή αλλά και πολύ περισσότερο απέναντι στον «πανίσχυρο» τότε Πανοζάχο.
Ο κ. Αργύρης ανακοινώνοντας τον Νομάρχη Πρέβεζας ως εκπρόσωπο της παράταξης του «Ήπειρος, τόπος να ζεις» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσωπική φιλία που τον συνδέει από δεκαετίες με τον Βασίλη Ιωάννου, τονίζοντας χαρακτηριστικά «ότι είναι τιμή γι’ αυτόν και τους συνεργάτες του, που ένα πολιτικό στέλεχος με τις δυνατότητες και την προσφορά του Βασίλη, θα τους εκπροσωπήσει στο δύσκολο προεκλογικό αγώνα».
Μετά από όλα αυτά, εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Βασίλη Ιωάννου να πετύχει και στην νέα αποστολή του, αν και με την εμπειρία που διαθέτει στο επικοινωνιακό κομμάτι αλλά και στις πολλές εκλογικές αναμετρήσεις που πήρε μέρος, είναι βέβαιο ότι θα πάρει άριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου