Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Καναλλάκι , 7-10-2010
Φίλες και φίλοι,
Είμαστε πια δημότες του νέου Δήμου Πάργας ο οποίος καλείται να κάνει τα πρώτα του βήματα μέσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο μας, μέσα σε συνθήκες ανασφάλειας και αβεβαιότητας.
Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο ο νέος Δήμος Πάργας θα προχωρήσει μπροστά. Σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία αποφάσισα να είμαι παρούσα, για να έχω γνώμη και συμμετοχή στο μέλλον του τόπου που ζω.
Για να είναι ο Νέος Δήμος Πάργας ισχυρός και αποτελεσματικός πρέπει να επενδύσουμε στη γνώση και τη δημιουργικότητα αλλά και να αξιοποιήσουμε την αγωνιστικότητα, την τόλμη και την εντιμότητα νέων προσώπων.
Για τους λόγους αυτούς δηλώνω την στήριξη μου στην «Δημοτική Ενωτική Πορεία».
Τη δημοτική κίνηση , που με επικεφαλής τον Αντώνη Νάστα δεσμεύεται να δουλέψει για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νέου Δήμου Πάργας.
Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του υποψηφίου Δημάρχου Πάργας, κ. Αντώνη Νάστα . Συντάσσομαι με την «Δημοτική Ενωτική Πορεία» στην κοινή προσπάθεια για την τοπική ανάπτυξη, την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, για να βρούμε και να αξιοποιήσουμε τις προοπτικές που ανοίγονται στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πάργας.
Με εκτίμηση,
Ευθυμίου Δήμητρα

1 σχόλιο:

  1. Εν έτη 2010 και 2 μήνες πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Πάργας και νυν δήμαρχος Φαναρίου, Αντώνης Νάστας, αποφασίζει να βγάλει από το συρτάρι του γραφείου του, μια σύμβαση μίσθωσης έργου (ΣΜΕ 1/2010) με μοναδικό κριτήριο την εντοπιότητα. Με λίγα λόγια, αν ο κάποιος έχει βαθμό πτυχίου 10, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, μετά-διδακτορικές έρευνες, 50 ξένες γλώσσες, προϋπηρεσία στο Cern και την Nasa, ο κ. Νάστας και το Ελληνικό κράτος θεωρούν ότι το πιο σημαντικό κριτήριο για μια πρόληψη, είναι ο/η υποψήφιος/α να κατάγεται από τον Δήμο Φαναρίου. Φυσικά οι ‘‘φωτογραφικές’’ προσλήψεις έχουν σκοπό το βόλεμα των ψηφοφόρων των υποψηφίων Δημάρχων. Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν πότε. Προτρέπω όλους αυτούς που ετοιμάζονται να ψηφίσουν όχι μόνο τον εν λόγω υποψήφιο αλλά όλους και από όλες τις κομματικές παρατάξεις να ρίξουν μια ματιά πρώτα σε κάποιες από τις φωτογραφίες τους. Είναι πάντως πολύ εύκολο κοιτάζοντας την φωτογραφία του κ. Νάστα (βλέπε link: http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=65404&Itemid=705 ) να διακρίνεις τα ΝΙΑΤΑ, την ΛΕΒΕΝΤΙΑ, την ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, το ΗΘΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟ….

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή