Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Δυναμική νίκης αναπτύσσει το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα.


Ένα πολύ μεγάλο και άψογα διαμορφωμένο εκλογικό κέντρο, διαθέτει στην οδό Π. Τσαλδάρη 77 στην Πρέβεζα, ο συνδυασμός «Ανάπτυξη Τώρα», του οποίου επικεφαλής είναι ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος όλων των συνδυασμών στο νομό Πρέβεζας, ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας.
Μηνύματα νίκης από όλο το διευρυμένο δήμο Πρέβεζας, φτάνουν για την υποψηφιότητα του Γιώργου Νίτσα και των συνεργατών του.
Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, προσωπικότητες που κάνουν αίσθηση στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανάπτυξη Τώρα». Συγκεκριμένα ορισμένα πρόσωπα που ακούγονται έντονα είναι αυτό του Φαίδωνα Παπάζογλου ο οποίος είναι Έμπορος, ο Χρήστος Κίστης Καθηγητής, ο εκπαιδευτικός Θεοδόσης Σπαής, ο Τάγγας Βασίλειος, ελεύθερος επαγγελματίας, η Λίτσα Φώτη, πρώην προϊσταμένη στην Ολυμπιακή αεροπορία στο Άκτιο, η Νοσηλεύτρια Βάσω Φλούδα, η δημοσιογράφος- εκδότρια Ράνια Μπιτζιλέκη, ο Λιμενικός Χήτος Δημήτρης, ο αστυνομικός Τάκης Κωστής, ο μηχανικός Κυριάκος Κοτσίνης, ο Αποστόλης Νατσούλης συναταξιούχος πυροσβέστης, ο εφοριακός Δημήτρης Γείτονας, ο Καθηγητής Αποστόλης Ζερμιώτης κ.α. Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πρόσωπα που ακούγεται ότι στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της νίκης του συνδυασμού «Ανάπτυξη τώρα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα. Σε επόμενη ανάρτησή μας, θα σας ενημερώσουμε για περισσότερα ονόματα, αν και είναι ζήτημα χρόνου, ίσως και εντός της επόμενης βδομάδας, ο Γιώργος Νίτσας να ανακοινώσει μέρος από το ψηφοδέλτιό του. Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι μαζικές είναι οι προσχωρήσεις στο συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα» και από πολύ κόσμο, που δεν ανέχεται τα κόμματα να του υποδείξουν ποιους θα ψηφίσει, στηρίζοντας την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Νίτσα, που διεισδύει σε όλους τους κομματικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου