Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αλώνει μέσα στον Λούρο και έχει τον πρώτο λόγο στο δήμο Πρέβεζας! Ο Γιώργος Νίτσας με πανίσχυρο ψηφοδέλτιο κατεβαίνει στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου!


Ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος όλων των συνδυασμών στο νομό Πρέβεζας, από όλα τα ψηφοδέλτια, από όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς στις δημοτικές εκλογές του 2006, ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας, συνεχίζει εντατικά τον προεκλογικό του αγώνα, σε σημείο που οι φοβίες που έχουν δημιουργηθεί στο ψηφοδέλτιο του χρισμένου από το ΠΑΣΟΚ ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μπαίλη… να είναι μεγάλες! όταν οι υπόλοιποι έψαχναν το…χρίσμα, ο Γιώργος Νίτσας έκλεινε υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Ο Γιώργος Νίτσας εισπράττει τη δυσαρέσκεια και τη φθορά του Μπαίλη στο δήμο Λούρου, έχοντας μάλιστα και στενούς συγγενείς, χτυπά τον Μπαίλη μέσα στο ίδιο του το… γήπεδο…
Και χωρίς ίχνος υπερβολής αλωνίζει! Στο δήμο Πρέβεζας έχει τον πρώτο λόγο ο Γιώργος Νίτσας, ενώ παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου, από τον νυν δήμαρχο Πρέβεζας Μιλτιάδη Κλάπα, που θέλει να δείξει στο ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό επίπεδο ότι έκανε λάθος επιλογή για τον δήμο Πρέβεζας, μη επιλέγοντας τον Μιλτιάδη Κλάπα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Γιώργος Νίτσας έχει κλείσει το 80% του ψηφοδελτίου του και παρά τις πιέσεις που του ασκούνται και τις φήμες που προσπάθησαν να ενσπείρουν από το συνδυασμό του Μπαίλη ότι θα κατέβει με τον Μπαίλη, κάτι τέτοιο εξυπακούεται ότι δεν ισχύει αφού ο Μπαίλης είναι αυτός που αδυνατεί να κάνει ψηφοδέλτιο με γερά χαρτιά και ο κ. Νίτσας έχει ήδη πανίσχυρο ψηφοδέλτιο, με επιστήμονες όπως δικηγόροι γιατροί και επίσης το ψηφοδέλτιό του στελεχώνουν νέα παιδιά και άφθαρτα και έχει κάνει μια κοινωνική διαστρωμάτωση από όλους τους κομματικούς χώρους! Ας μη μας διαφεύγει ότι στις εκλογές της αυτοδιοίκησης η βάση του ΠΑΣΟΚ θα στείλει ηχηρό μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό επίπεδο, για τη γενική ένδεια και τα αντιλαϊκά μέτρα που έχει επιβάλλει στους Έλληνες πολίτες. Κάτι βεβαίως που θα έχει αρνητικότατο αντίκτυπο στο ψηφοδέλτιο του Μπαίλη που ούτως ή άλλως είναι ανίσχυρο… Για του λόγου το αληθές το γεγονός ότι είναι ανίσχυρο το ψηφοδέλτιο του Μπαίλη φαίνεται από τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του όπως και από τα άτομα που κρατούν αποστάσεις από την υποψηφιότητά του και δεν κατεβαίνουν μαζί του! Ο Γιώργος Νίτσας προβάλλει ως ο νέος άνθρωπος, με νέες ιδέες για ένα νέο δήμο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσει τους πρώτους 20 από τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους. Μάλιστα λέγεται επίσης ότι τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Νίτσα, θα δημιουργήσουν αίσθηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου