Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΠΕ Ο ΔΕΛΦΙΝΟΣ: " Ας δούμε αυτή τη δυνατότητα που μας δίνει η τεχνολογία, με γνήσιο τρόπο, με κανόνες!"


Με όρεξη, μεράκι, για να βγάζουμε και κάποια εσώψυχα και να ενημερώνουμε με έναν... σαγηνευτικό μυστικισμό, σαν τον ραδιοφωνικό παραγωγό που κάνει βραδυνή εκπομπή με το κόκκινο φωτάκι αναμμένο όταν είναι "ΟΝ AIR", έτσι το είδαμε όταν δημιουργήσαμε αυτό το blog. Σίγουρα όπως και σε κάθε μπλογκ, που βασιλεύει η υποκειμενικότητα στην αξιολόγηση αλλά καιτην παρουσίαση των όποιων θεμάτων. Δηλαδή αυτή η νοοτροπία, είναι εντελώς διαφορετική, από το "κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία μου και επιδίδομαι σε ύβρεις" που κάποιοι επιχειρούν από άλλα μπλογκ. Δεν πρόκειται να μπούμε ποτέ εμείς σε διαδικασίες να βρίζουμε τον απλό κοσμάκη. Μακριά από μας αυτές οι "λογικές". Εμείς είμαστε στο άλλο... άκρο, εντελώς απέναντι. Μακριά από μικροψυχίες, εμπάθειες κλπ, αλλά μια.. άλλη γνωριμία, ήταν η λειτουργία του blog του νομού Πρέβεζας "ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ".
Η ανωνυμία ήταν το Nickname, το ψευδώνυμο, απλά θέλαμε να δώσουμε γοητεία στο μυστικισμό και μπαίναμε σε ένα trip Δελφινοειδές, με το πόσο έξυπνα όντα είναι τα Δελφίνια, που είναι τα εξυπνότερα πλάσματα στον πλανήτη, μετά τον άνθρωπο κλπ.
Αυτό το λόγο έχει η δική μας ανωνυμία- επωνυμία. Γιατί αλήθεια ποιος δεν ξέρει, ποιος είναι ο δημοσιογράφος που γράφει τα κείμενα στο "ΔΕΛΦΙΝΙ"; Ποιός δεν ξέρει ποιος είναι ο τεχνικός; Ποιος δεν ξέρει ποιος είναι ο υπεύθυνος σε ζητήματα πολιτισμού; Η ανωνυμία για μας, δεν αποτέλεσε την αφορμή για να πιάνουμε τον καθένα και να τον ξεβαφτίζουμε και να τον λούζουμε με κοσμητικά επίθετα! Αυτή η ασυδοσία και οι ακρότητες ορισμένων Blogs, μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Ας δούμε αυτή τη δυνατότητα που μας δίνει η τεχνολογία, με γνήσιο τρόπο, με κανόνες!Δε σας κρύβουμε ότι τα τελευταία γεγονότα με αναρτήσεις γεμάτες ύβρεις και υποτιμητικά σχόλια για πρόσωπα του νομού Πρέβεζας, μας απογοήτευσε. Αυτό που εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε, είναι να είμαστε τελείως απέναντι από τέτοιες τακτικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου