Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο χρόνος υπέρ του και για την αυτοκριτική του…


Ανθρώπους με την εμπειρία του Μιλτιάδη Κλάπα στην αυτοδιοίκηση, σε όλη την Ελλάδα, εν ενεργεία, θα βρεις ελάχιστους. Σε μια πολιτική και κρίσιμη συγκυρία για την αυτοδιοίκηση, η απουσία ανθρώπων σαν τον Μιλτιάδη Κλάπα είναι πλήγμα για τον ίδιο το θεσμό. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στο σχέδιο Καλλικράτης, που οι απαιτήσεις για ικανούς ανθρώπους, μεγαλώνουν. Ο κ. Κλάπας με ανακοίνωσή του, η οποία περιείχε και αιχμές προς ορισμένες κατευθύνσεις, απέσυρε την υποψηφιότητά του για τον διευρυμένο δήμο Πρέβεζας. Το περιεχόμενου της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ είναι λίγο-πολύ σε όλους γνωστό, οι προθέσεις του ιδίου και συνεργατών του, είναι προθέσεις διαλλείματος, προθέσεις προσωρινής άδειας… Η πρώτη τετραετία του Μιλτιάδη Κλάπα ήταν επιτυχημένη, καθώς μία σειρά από ζητήματα, πήραν το δρόμο της ανάπτυξης κι άρχισαν να μετατρέπουν τις συνθήκες καθημερινότητας της πόλης, σε συνθήκες κανονικής πόλης. Οι δράσεις του πολλές και δε μας φτάνει ολόκληρη η μέρα να αναφερθούμε σ’ αυτές. Τη δεύτερη τετραετία του ο Μιλτιάδης την ξεκίνησε λάθος και το πρώτο πολιτικό του λάθος ήταν η μη αντιδημαρχία του Γιώργου Νίτσα. Ίσως να το παραδεχθεί, ίσως να μην το παραδεχθεί και ποτέ, εμείς εκτιμούμε ότι το ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του ως δήμαρχος Πρέβεζας, ξεκίνησε λάθος.
Και τα λάθη στην πορεία πολλαπλασιάστηκαν, από την πλευρά του Μιλτιάδη. Ηλικιακά είναι μικρός και πολιτικά ώριμος ο Μιλτιάδης Κλάπας και θεωρώ ότι επειδή είναι ευφυέστατος, αυτή η τετραετία τον ωρίμασε ακόμα περισσότερο. Θεωρώ ότι θα ήταν η καλύτερη υποψηφιότητα για το σημερινό δήμο Πρέβεζας, αυτός αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να κάνει διάλλειμα 3,5 χρόνων.
Μετά την πάροδο του χρονικού αυτού διαστήματος, ο Μιλτιάδης Κλάπας θα έχει ετοιμάσει τη δυναμική επιστροφή του. Σημαντική παράμετρος για δυναμική επιστροφή, αποτελεί κατ’ εμέ το στοιχείο της αυτοκριτικής του. Ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ του Μιλτιάδη και η αυτοκριτική, είναι ένα στοιχείο που θα τον κάνει ισχυρότερο….
O DELFINOS…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου