Το blog του Νομού Πρέβεζας

Το blog του Νομού Πρέβεζας

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Συλλογική καταγραφή προβλημάτων και κατάρτιση ψηφοδελτίου



Σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους των Δημοτικών Συμβουλίων και κατοίκους των πρώην Δήμων Λούρου και Ζαλόγγου, πρόκειται να πραγματοποιήσει από τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Νίτσας.

Σκοπός αυτών των συναντήσεων, είναι η άμεση επαφή με διοικητικούς φορείς, κατοίκους και κοινωνικές ομάδες των επικείμενων περιοχών, για την συλλογική καταγραφή των προβλημάτων και την ανάπτυξη διαλόγου σε καίρια θέματα που αφορούν τον νέο διευρυμένο Δήμο Πρέβεζας για το αναπτυξιακό σχέδιο «Καλλικράτης».

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας του κ. Νίτσα, περιλαμβάνονται και συζητήσεις με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, από τα αντίστοιχα δημοτικά διαμερίσματα, που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου στις επερχόμενες εκλογές.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ο κ. Νίτσας επιδιώκει την κατάρτιση ενός δυναμικού, ανεξάρτητου και υπερκομματικού συνδυασμού με άξια και ικανά στελέχη, μακριά από πολιτικούς ενδοιασμούς και με όραμα τη δημιουργία ενός νέο Δήμου-πρότυπο για όλους.

Εντός των επόμενων ημερών, θα ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και ομάδες δημοτών της πόλης της Πρέβεζας, με την ολοκλήρωση των οποίων, θα πραγματοποιηθεί και η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του υποψηφίου Δημάρχου.
Εκ του γραφείου τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου